Haberler

CODAN firması Genel Müdürü Svend Reıten ve Satış Müdürü Rune Solıen ilimizde Steril Konteynır imalatı ile iştigal eden Ceylan Tıbbi Konteynır Aletleri Makine İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. firması sahibi Hasan Ceylan'dan oluşan heyeti MMO Samsun Şube Sekreteri Özkan Er ve MMO Samsun Şube Müdürü Ercan Yüzbaşı karşıladı.

Heyete; MMO Samsun Şube sekretaryalığında MMO adına iki yılda bir düzenlenen “TİSKON-2011 Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalat Sanayi Kongre ve Sergisi” ve Samsun'da sektörde faaliyet gösteren firmalar hakkında detaylı bilgi verilirken, CODAN firması yetkililerini TİSKON 2011 Kongresine davet edildi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Özkan Er, Samsun'un ülkenin tıbbi cihazlar imalatı konusunda merkezi olduğunun bu ziyaretler ile perçinlendiğini ve dünyanın 3. cerrahi el aletleri üretim üssü olduğunu, bu kapsamda Samsun'da medikal kümelenmeye yönelik Samsun Medikal Sanayi Kümelenme Derneği'nin(MEDİKÜM) kurulduğunu, derneğin çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Heyet ziyaretinde; Ceylan Tıbbi Konteynır Aletleri Makine İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. firması ile ortak bir ticari anlaşma yaptığını bildirdi.(İHA)